Тъжната вест съобщиха от Великотърновския университет20-годишният Александър Горанов, студент от Великотърновския университет

...
Тъжната вест съобщиха от Великотърновския университет20-годишният Александър Горанов, студент от Великотърновския университет
Коментари Харесай

20-годишният студент Александър Горанов е загинал след падане край Лакатник

Тъжната новина оповестиха от Великотърновския университет

20-годишният Александър Горанов, студент от Великотърновския университет " Св.Св. Кирил и Методий ", в компетентност „ Графичен дизайн и образни връзки “, през вчерашния ден е умрял след падане в региона на Гара Лакатник.

Тъжната новина оповестиха от управлението на образователното заведение.

Поклонението ще се състои от 11:30 ч. в ритуалната зала на Гробищния парк в гр. Червен бряг, допълват от университета и изричат най-искрени съболезнования на фамилията на момчето.

Младеж почина след падане от 120-метрови скали в региона на Кръста на селото, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - София и Планинската избавителна работа. Тялото му е намерено край туристическата пътека в землището на село Миланово в четвъртък вечерта.

На място незабавно е изпратен полицейски екип, който е открил, че трупът на младежа е в короната на дърво край туристическата пътека. Наложила се е намесата на Планинската избавителна работа, съобщи Дунав мост.

Петима чиновници на отряд " Лакатник " са съумели да смъкват тялото, което е превозено в Съдебна медицина за аутопсия.

При осъществения оглед на скалите, намиращи се на към 120 метра височина директно над починалия, са открити негови персонални движимости.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР